V současné době přibývá žen, které již nadobro skoncovaly s podprsenkou. Zjistily, že jim nepřináší nic dobrého, zejména že jim ochabují svaly na hrudníku, které udržují prsy v krásném sexy tvaru. Mít sexy poprsí chce každá žena a udržet si jeho hezký tvar až do pokročilého věku je toužebné přání, protože právě ňadra jsou pro milostný vztah nesmírně důležitá a jsou pro muže něco jako magnet pro špendlík.

žena bez podprsenky

Krásný tvar poprsí ale není všechno, rozhodující je zejména jeho střed – samotné bradavky. Dokud totiž muži pozorují krásné obrysy prsů, je to sice poutavé, ale nikdy to nevyvolá takovou euforii vzrušení, jako v okamžiku, kdy se objeví ty překrásné oranžovo růžové či nahnědlé koláče. Ženské bradavky muži považují za osmý div světa, ostatně potvrdil to i Pavel Nový ve filmu S tebou mě baví svět, kdy popisoval ňadra své manželky kamarádům na Apaluše v pohoří Ydykseb.

dívka v podprsence

Jestliže právě vy nechcete nosit podprsenku, ale zároveň chcete chránit své soukromí a ukazovat bradavky jen tomu, koho považujete za svého partnera, pořiďte si nálepky na prsa. Jsou to speciální lepicí kolečka – terčíky v tělové nebo bílé či černé barvě, která se nalepí na bradavky, a tím je zakryjí. Kryty bradavek lze využít při jakékoli příležitosti a na bradavkách vydrží třeba celý den i přesto, že se potíte.

Kryty bradavek se vyrábí ze zdravotně nezávadného materiálu a jsou spolehlivé natolik, že je využijete na plese, na rodinné oslavě, v zaměstnáni v kanceláři, v obchodě nebo na procházce či při sportování. Můžete si je brát s sebou na dovolenou a můžete je také darovat kamarádce, pokud o nich ještě neví, a stále se trápí s podprsenkou. Klidně jí vysvětlete, že je podprsenka stejně na nic, a že nepřináší jeden jediný benefit, naopak je zdrojem opruzenin, svědění a nehezkých povislých prsů, a že namísto podprsenky lze dočasně využívat pásky na prsa.